RA Rod vabi na brezplačni delavnici: predstavitev razpisa Diverzifikacija v nekmetijske dejavnosti in o socialnem podjetništvu

datum: 17.09.2013
kategorija: Obvestila

Razvojna agencija ROD vabi na dve brezplačni delavnici. Jutri bo v prostorih RA ROD potekala predstavitev javnega razpisa Diverzifikacija v nekmetijske dejavnosti. V četrtek pa bo v prostorih Obrtnega doma potekala informativna delavnica o socialnem podjetništvu. Vabljeni!

Predstavitev II. javnega razpisa za ukrep 311 – Diverzifikacija v nekmetijske dejavnosti - bo v sredo, 18. septembra 2013, ob 16:00 uri v prostorih Razvojne agencije ROD (Gregorciceva ulica 20, Ajdovšcina). Ba delavnici, ki jo bo vodila Silvana Peljhan iz RA Rod, bodo predstavljeni razpis, pogoji sodelovanja in potrebna dokumentacija. Delavnica je namenjena predvsem delujočim podjetje, ki so registrirana na kmetiji in kmetijam z registrirano dopolnilno dejavnostjo, vabljeni pa tudi vsi ostali, ki vas to področje zanima.

Pripeto vabilo - predstavitev razpisa

V četrtek, 19. septembra ob 17. uri pa bo v prostorih Obrtnega doma Ajdovščina potekala brezplačna informativna delavnica SOCIALNO PODJETNIŠTVO. Dobili boste osnovne informacije o socialnem podjetništvu ter se seznanili z nekaterimi primeri dobre prakse. Delavnica je namenjena vsem, ki razmišljate o socialnem podjetništvu ter vsem, ki bi o tem želeli vedeti več. Vodili jo bosta Tanja Krapež in Silvana Peljhan iz RA ROD.

Pripeto vabilo - delavnica o socialnem podjetništvu

Več informacij - RA ROD