Povabilo k oddaji ponudb prostih poslovnih nepremičnin

datum: 17.06.2013
kategorija: Obvestila - občinske nepremičnine

Občina Ajdovščina, skupaj z Razvojno agencijo ROD, pripravlja Katalog prostih poslovnih nepremičnin na območju Občine Ajdovščina. Namen izdelave kataloga je na enem mestu zbrati podatke o ponudbi prostih poslovnih nepremičnin v občini in hkrati predstaviti Občino Ajdovščina z vsemi značilnostmi (geografske, komunikacijske, populacijske, vključno z opisom socialne, gospodarske in upravne infrastrukture) ter na tak način nuditi pomoč podjetjem pri iskanju primerne lokacije za njihovo dejavnost in predstaviti prednosti gospodarskega vlaganja v Občini Ajdovščina.

Katalog prostih poslovnih nepremičnin, ki bo izšel letos jeseni, je namenjen podjetjem, obrtnikom, investitorjem, ki potrebujejo poslovne prostore ali zemljišče za izvajanje svojih aktivnosti, obenem pa je to tudi dobra poslovna priložnost za brezplačno predstavitev za podjetja in fizične osebe, ki razpolagajo s prostimi poslovnimi prostori ali zemljišči ter želijo z njihovo oddajo ali prodajo povečati svoje prihodke.

Vse, ki razpolagate s prosto poslovno nepremičnino v Občini Ajdovščina (zazidljivo zemljišče v kateri od poslovnih con ali prost poslovni objekt) in bi to nepremičnino želeli prodati ali oddati, prosimo, da izpolnite priložen vprašalnik, (objavljen je tudi na spletni strani Razvojne agencije ROD, www.ra-rod.si) ter ga posredujete osebno ali po pošti na naslov: Razvojna agencija ROD, Gregorčičeva ulica 20, 5270 Ajdovščina. Izpolnjen vprašalnik lahko posredujete tudi preko elektronske pošte:  ra.rod@siol.net ali po faksu na št. 05 365 36 06.

Vprašalnik za katalog prostih poslovnih nepremičnin - zemljišča

Vprašalnik za katalog prostih poslovnih nepremičnin - poslovni prostori

Za dodatne informacije lahko pokličete na Razvojno agencijo ROD na tel. št.: 05 365 36 00. Kontaktna oseba je Meta Rustja.

Rok za posredovanje podatkov je sreda, 31.07.2013.