Potpuri operetnih melodij - ne zamudite ponovitev ta konec tedna

datum: 04.02.2013
kategorija: Obvestila

Kakšne tri stotnije "srečnežev", ki smo pravočasno zasedli svoja mesta v Dvorani prve slovenske vlade na praznični 26. december, smo navdušeno ploskali gledališko-glasbeni predstavi v izvedbi sedanjih in bivših učencev petja na Glasbeni šoli Vinka Vodopivca Ajdovščina ter v režiji Jerice Rudolf. Ostali pa imate eno redkih priložnost ta konec tedna, 9. in 10. februarja.

Potpuri operetnih melodij bo ponovno na odru Dvorane prve slovenske vlade v Ajdovščini ta konec tedna. Na sporedu bodo tri predstave - v soboto, 9. februarja ob 17. in ob 20. uri ter v nedeljo, 10. februarja ob 17. uri.

Ker so sodelujoči pevci "raztepeni" tako-rekoč po vsej Evropi, eni študirajo, drugi imajo drugačne obveznosti, se težko dobijo skupaj, zato bo ta konec tedna ena redkih priložnosti za ogled odlične predstave.

Vtisi iz premiere, 26. december 2012

Fotogalerija

Vstopnice so že v predprodaji v obeh ajdovskih info centrih: na TIC Ajdovščina v MC in hotelu v Palah ter v info stoplu na ajdovski tržnici. Predrodajna cena 6 evrov bo veljala do vključno 7. februarja, na dan predstav pa bo cena vstopnice 8 evrov.

Ne zamudite, ogled predstave priporočamo!