Predstavitev javnega razpisa za nepovratna sredstva - začetne investicije in ustvarjanje novih delovnih mest - 2. 6. v prostorih OZ Ajdovščina!!

datum: 31.05.2011
kategorija: Obvestila

V sodelovanju s Slovenskim regionalnim razvojnim skladom VAS VABIMO NA REGIJSKO PREDSTAVITEV JAVNEGA RAZPISA ZA NEPOVRATNA SREDSTVA za sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanje novih delovnih mest na obmejnih problemskih območjih, ki bo v četrtek, 2. junija 2011, ob 10.00 uri, v sejni dvorani Obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina, Vipavska cesta 4 v Ajdovščini.

Slovenski regionalno razvojni sklad je v petek, 20. 5. 2011 v Uradnem listu RS št. 37/2011, in na spletni strani www.regionalni-sklad.si objavil Javni razpis za sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanja novih delovnih mest na obmejnih problemskih območjih v letu 2011 in 2012.
Rok za prijavo na javni razpis je 30. 6. 2011.

Na regijski predstavitvi bo:
- podrobneje predstavljena vsebina javnega razpisa:
- upravičena območja izvajanja investicij in upravičeni prijavitelji,
- cilji javnega razpisa,
- višina sredstev, višina sofinanciranja investicij in finančni pogoji,
- nameni in splošni pogoji dodeljevanja nepovratne državne pomoči,
- vsebina vloge,
- merila za ocenjevanje vlog…,
- kratka predstavitev predvidenih drugih ukrepov spodbujanja podjetništva v obmejnih problemskih območjih in
- možnost postavljanja vprašanj v povezavi z javnim razpisom, na katera bo odgovarjal predstavnik Sklada.

Prosimo vas, da se na predstavitev predhodno prijavite in sicer na e-naslov: ra.rod@siol.net ali na telefonsko številko 05/36 53 602 (Silvana Peljhan) ter vnaprej posredujte morebitna vprašanja, ki jih imate v zvezi z javnim razpisom, da bomo odgovore lahko pripravili že do predstavitve.

Vljudno vabljeni!

RA Rod