Pozor, previdno z dimnikarji!

datum: 22.10.2010
kategorija: Obvestila

Kurilna sezona se je že pričela, zato vas opozarjamo, da je podjetje, ki ga je država določila za opravljanje dimnikarskih storitev v občini Ajdovščina, podjetje DIMNIKARSTVO PRIMC d.o.o. iz Ljubljane.

Dimnikarje podjetja Primc boste prepoznali po prepoznavnem znaku podjetja, pripetem na suknjiču. Ob obisku, ki mora biti napovedan vsaj 7 dni vnaprej, pa se vam morajo tudi predstaviti in na vašo željo legitimirati.
Način opravljanja dimnikarske službe določa Uredba o načinu, predmetu in pogojih izvajanja obvezne državne gospodarske javne službe izvajanja meritev, pregledovanja in čiščenja kurilnih naprav, dimnih vodov in zračnikov zaradi varstva okolja in učinkovite rabe (Uradni list RS, št. 129/04), kjer so opisane tudi pravice in obveznosti uporabnika dimnikarskih storitev.
Če vas dimnikarji pred letošnjo kurilno sezono še niso obiskali, potem jih lahko pokličete. Podjetje Dimnikarstvo Primc d.o.o. ima svojo poslovalnico tudi v Ajdovščini, na Goriški cesti 54 (1. nadstropje), »naši« dimnikarji pa so Silvo Savnik (041-939-879), Jožef Čižić (041-998-226) in občasno tudi Sandi Bittner (031-201-259).
Pa ne pozabite se prijeti za gumb, kadar jih vidite, da vam sreča ne uteče.

Občina Ajdovščina