Koledar dogodkov

Dogodek: Dan državnosti: koncert Pihalnega orkestra Burja Ajdovščina in Nuška Drašček

Datum: 25.06.2023
Ura: 19:30

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Lavričev trg (v primeru slabega vremena Dvorana Edmunda Čibeja v Lokavcu)

Organizator: Društvo veteranov Sever Severne Primorske

22 05 2023 sever plakat1-page-001.jpgDan državnosti bomo v Ajdovščini obeležili prav na praznično nedeljo, 25. junija. Slavnostni govornik na proslavi na Lavričevem trgu bo dr. Tomaž Čas, sledil bo koncert Pihalnega orkestra Burja Ajdovščina z gostjo, pevko Nuško Drašček.

Praznični koncert ob dnevu državnosti v Ajdovščini prireja Društvo veteranov Sever Severne Primorske, slavnostni govornik pa bo predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever dr. Tomaž Čas. Nato pa bo na Lavričevem trgu koncert Pihalnega orkestra Burja Ajdovščina pod vodstvom Andreja Kobala in priznane slovenske pevke Nuške Drašček. Nuška Drašček je ena najvidnejših slovenskih pevk, ki navdušuje s širokim repertoarjem, ki sega od klasičnih pevskih zvrsti, ljudske pesmi, šansona, do modernega popa in jazza. Program koncertnega dogodka v Ajdovščini bodo sestavljale predvsem znane melodije slovenske popevke.

Koncert je načrtovan na Lavričevem trgu, v primeru slabega vremena pa se seli v Dvorano Edmunda Čibeja v Lokavec. Prijazno povabljeni.