Koledar dogodkov

Dogodek: Denis Avdić Show prihaja v Ajdovščino!

Datum: 08.12.2022
Ura: 14:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Dvorana prve slovenske vlade Ajdovščina

Organizator: Radio 1

Najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji Denis Avdić Show je vsak teden do božičnih praznikov, enkrat na teden, v živo v enem slovenskem kraju. Po zelo uspešnih obiskih v Slovenski Bistrici in Šentjerneju ekipa Radia 1 prihaja v Vipavsko dolino - v Ajdovšično!

Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in Influencer Dino bodo v živo na odru Dvorane prve slovenske vlade v četrtek 8. decembra med 14. in 18. uro.  Prebivalci Ajdovščine in okolice boste imeli možnost v živo videti kako nastaja najbolj zabaven program in tudi spoznati voditelje ter z njimi narediti kakšen selfi.

Dogajanje bodo na odru popestrili tudi znani Slovenci: Žan Papič, Dare Kaurič, Boris Kobal, Boris Devetak in Tomaž Kavčič.

Lepo vabljeni v čim večjem številu, da skupaj podpremo prvotni namen, zakaj Denis Avdić Show prihaja na obisk v različne slovenske kraje. Skupaj z njimi namreč odštevamo do 22. decembra, ko se bo začel tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in dm! Najdaljši Denis Avdić Show bo v živo potekal iz Mestnega trga v Ljubljani, zbrana denarna sredstva pa bodo namenili družinam v stiski in jim poskusili pričarati čudovito praznično pravljico.

Pomagaš lahko že zdaj, tako, da pošlješ sporočilo POMAGAM5 na 1919! 

 

DAS Ajdovščina Full HD.jpg