Koledar dogodkov

Dogodek: InCastra, dan ajdovske industrije in podjetništva

Datum: 20.09.2021 - 25.09.2021

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Virtualno

Organizator: Ljudska univerza Ajdovščina

incastra.jpgZačetek INCASTRE bo v ponedeljek, 20. septembra 2021. Dogajanje bo potekalo ves teden, z zaključkom v soboto, 25. septembra 2021.

Vsak dan bo poseben! Spremljaj nas na družbenih omrežjih in spletni strani www.incastra.si.

Letos bo INCASTRA nekoliko drugačna, a zato nič manj zanimiva.  Staknili smo glave, združili moči in napisali še eno zgodbo, ki bo združila ajdovsko industrijo in podjetništvo. Uspeh in priljubljenost dogodka sta nas motivirala, da nadaljujemo in pokažemo vse tisto, s čimer se lahko ponaša naše okolje. In tega je res veliko.

INCASTRA 2021 bo virtualna.

Namen dogodka ostaja enak. Želimo prikazati različna ajdovska podjetja, ki pišejo uspešne zgodbe na svojem področju, tako doma kot v tujini. Pripravili bomo virtualne sprehode in v kratkih video posnetkih prikazali njihovo ustvarjalnost. Vsa sodelujoča podjetja bodo na inovativen in drugačen način predstavljena na spletu.

Do novih priložnosti vas loči le klik. Predstavitev številnih priložnosti bo namreč rdeča nit letošnje INCASTRE, zato dobrodošli na www.incastra.si.

Vabljeni, da se nam tudi tokrat pridružite na INCASTRI in skupaj z nami širite in napišete še eno, tokrat malo drugačno INCASTRINO zgodbo.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na telefonsko številko 05 36 64 750 ali na elektronskem naslovu neja.fakin@lu-ajdovscina.si

Vabljeni!