Koledar dogodkov

Dogodek: Poletje v Vipavskem Križu: koncert vokalne skupine ARDEO in NOVA JAZZ BAND

Datum: 12.08.2021
Ura: 20:30

Kraj: Vipavski Križ
Lokacija: Grajsko dvorišče v Vipavskem Križu

Organizator: Glasbeno društvo Nova

Poletje v VK plakat Vokalno skupino Ardeo pod vodstvom Maje Bratina sestavlja 7 deklet iz Goriške. Sončne žarke, ki pogosto krasijo nebo nad domačimi kraji, nosijo s sabo v imenu. Ardeo gorijo od energije do ustvarjanja, žarijo od veselja do glasbe in petja, in so zaljubljene v življenje! Včasih pa so Ardeo preprosto zato, ker zažigajo.

Glasbenike, člane Big banda NOVA, je zanimanje za jazz in improvizirano glasbo ter preizkušanje izraznih možnosti povezalo v NOVA Jazz Band. Preigravanje jazz standardov v različnih preoblekah ima še poseben čar v sproščenem vzdušju jazz klubov z živo glasbo.

 

Vstopnina: 7 € | otroci do 12. leta, upokojenci in prebivalci Vipavskega Križa 5 €.

 

Vljudno naprošamo za upoštevanje navodil in priporočil z namenom preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni. Ob morebitnih nevšečnostih vas prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

V kolikor zaradi slabega vremena ali izrednih razmer dogodka ne bo mogoče izpeljati, si kot organizator pridržujemo pravico za dogodek razpisati nov datum oziroma dogodek odpovedati. Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 

Glasbeno društvo NOVA

+386 (0) 41 618 373

info@gdnova.si

www.gdnova.si/pvk

www.facebook.com/drustvo.nova

gdnovainsta

 

NAGRADNA IGRA

Kulturne dogodke smo v preteklem letu vsi močno pogrešali. Zato je ob ponovnem zagonu javnega življenja vsak izmed njih še toliko bolj dragocen. Z nagradno igro želimo spodbuditi obisk vseh vrst kulturnih dogodkov. Kako do nagrad? Udeležite se kulturnega dogodka, lahko je to koncert, predstava, razstava, literarni ali filmski večer, v naši ali katerikoli drugi organizaciji. Na dogodku posnemite fotografijo, objavite jo na svojem Instagramu s pripisom ene izmed oznak #enkulturninateden ali #gdnova ali #poletjevvipavskemkrizu. V kolikor nimate IG računa nam fotografijo lahko pošljete na info@gdnova.si. Vsak teden bomo med zbranimi fotografijami izžrebali nagrajenca, ki prejme vstopnico za koncert v naši organizaciji in praktično nagrado.