Koledar dogodkov

Dogodek: Koncert: Jacuzzy Krall

Datum: 22.03.2019
Ura: 21:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Klub Baza

Organizator: KUD Neznani junak

jacuzzi kralj.jpgPo letih delovanj po različnih zasedbah sem leta 2014 izdal svoj prvi samostojni album Jacuzzy Krall/Jacuzzy Krall, ki je izšel na vinilu, zastonjski download pa je na voljo na strani http://www.krall.si/ Album sem v celoti posnel v domačem studiu Railroad studios, DITROJT Ljubljana v katerem trenutno nastaja material za nov album, ki izide konec pomladi.

V živo nastopamo v ‘’klasični’’ r’n’r postavi, Jacuzzy - vokal, Katinka Dimkaroska - vokal, Sergej Ranđelovič Runjoe - bobni, Rok Škrlj - bas, Miha Meglič - kitara, Andraž Mazi - kitara.

Glasba Jacuzzyja Kralla je unikatna, prvovrstna, melodična in prežeta s pomenom ter na momente tudi izjemno provokativna. Kot umetnik sam, se skozi izogiba predalčkanju in banalnim klasifikacijam, čeprav je vsekakor “alternativa”, tako po duhu, kot po glasbenem izročilu.

Kritiki trdijo, da z albumom Jacuzzy Krall predstavlja “material, ki je po vsebini družbeno ozaveščen in preprosto življenjski. Glasba na albumu je mešanica stilov v kateri se pojavljajo rap, rock, reggae, hip hop kot tudi funk, metal in trip hop elementi, ki kot eno tvorijo prepričljiv zvočni zid” (vir: Channel Zero).

Jacuzzy Krall