Koledar dogodkov

Dogodek: Zimske počitniške delavnice z miškom Venčem v Pilonovi galeriji

Datum: 26.02.2019 - 01.03.2019
Ura: 10:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Pilonova galerija Ajdovščina

Organizator: Pilonova galerija Ajdovščina

mišek venč.jpgMIŠEK VENČ VABI NA zimske počitniške delavnice v Pilonovi galeriji, od 26. februarja do 1. marca, od 10. do 12. ure. 

Mišek Venč, novi galerijski prebivalec, v tednu zimskih šolskih počitnic toplo vabi otroke od 6. do 12. leta starosti na ustvarjalno počitnikovanje v Pilonovi galeriji!

Torek, 26. februar: Moj najljubši predmet

Sprehodili se bomo med narisanimi predmeti Ane Maraž in pobrskali po našem vsakdanu, ki skriva številne stvari in predmete. Med njimi si bomo izbrali nam ljubega, ga upodobili v risbi ter ga z modeliranjem poustvarili v tretji dimenziji.

Sreda, 27. februar: Teater senc in senčnih lutk

Zgodbice in pravljice so nekaj enkratnega, sploh ko oživijo v obliki predstave. V galeriji se bomo poigrali in ustvarili svojevrstno predstavo s sencami in lutkami. Vabljeni otroci.

Četrtek, 28. februar: Hiša mojih sanj

Po prebiranju zgodbe Ele Peroci, Stara hiša številka 3, bomo iz različnih materialov ustvarili svojo vizijo hiše, prav take, kot nam jo narišeta sanje in domišljija.

Petek, 1. marec: Ustvarimo svojega kurenta

Da so kurenti zelo velike pustne maske ali šeme, to že vsi vemo. Kako jih pa naredimo za nas bolj nosljive (manjše in lažje), pa boste spoznali na ustvarjalnici v naši galeriji.

Cena posamične delavnice: 2,00 €

Pilonova galerija Ajdovščina, Prešernova 3, 5270 Ajdovščina

Informacije: pilonova.galerija@siol.net; 05 368 91 77