Koledar dogodkov

Dogodek: Standup: STRIPTIZ, Matjaž Javšnik

Datum: 26.09.2018
Ura: 19:01

Kraj: Vipavski Križ
Lokacija: Vipavski Križ

Organizator: Zavod Vipavski Križ

matjaž javšnik.jpgKomik Matjaž Javšnik je z novo monokomedijo poskrbel za obilico smeha in dobre volje. V predstavi je razgalil Slovence in razkril tipične posebnosti, prednosti in slabosti zaradi katerih smo drugim in sebi tako zelo ne-zanimivi in unikatni.

Ženske, ne veselite se prehitro in moški brez skrbi - Matjaž se ne bo slekel, ampak bo na odru razgalil vse nas, celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe - politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.

Da to drži, se lahko prepričate sami - pridite, da ne boste ' favš' tistim, ki se bodo nasmejali do solz.

MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE IN HIGIENO TELESA TER DUHA PRIPOROČA OGLED PREDSTAVE ZA KREPITEV TREBUŠNIH MIŠIC, RAZGIBANJE LEVE IN DESNE HEMISFERE IN PREPREČEVANJE ZAVISTI. OGLED PREDSTAVE JE DRUŽBENA ODGOVORNOST!

Vstopnina: odrasli 10 evrov, otroci do 14 let 5 evrov

NAKUP VSTOPNIC: eno uro pred predstavo

* ENO URO PRED PREDSTAVO NA VOLJO TUDI TURISTIČNO VODENJE PO VIPAVSKEM KRIŽU.

Info: ZAVOD VIPAVSKI KRIŽ, 041 660 445, info@vipavskikriz.si, www.vipavskikriz.si